Lutherse Kerk verhuren

Verhuur

Het gebouw van de Lutherse Kerk aan de Burgwal 85 in Kampen leent zich uitstekend voor het organiseren van trouwerijen, concerten en rouwdiensten. In het gebouw passen circa 180 mensen, hierdoor ademt het een intieme sfeer.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Het kerkgebouw is goed bereikbaar en in de directe omgeving van de kerk zijn (vooral betaalde) parkeerplaatsen in ruime mate aanwezig.

Sfeerimpressie

Faciliteiten

De kerk is voorzien van moderne audioapparatuur, zoals bijvoorbeeld draadloze microfoon en opnameapparatuur. Ook is het mogelijk om tijdens een eigen muziek via deze apparatuur te laten horen. Bijvoorbeeld een nummer van cd of een lied dat zelf wordt gespeeld en/of gezongen.

Aankleding

In overleg met onze kosters kan de kerk ook door uzelf aangekleed worden. Zo worden bij trouwdiensten bijvoorbeeld vaak bloemen gebruikt om de kerk te versieren.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de huurmogelijkheden van de Lutherse Kerk, neem dan contact op met de kosters (zie de adresgegevens hieronder). Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken om de kerk te bezichtigen.
– Fam. G. Schreurs
– T: 038 – 332 03 41
– E: gm.schreurs@kpnmail.nl